Προφίλ

Καλώς ήλθατε στο Elementi Interior το πιο εξειδικευμένο και πλούσιο κατάστημα για στρώματα και κρεβάτια και για έπιπλα για τα υπνοδωμάτια και τους χώρους χαλάρωσης, ξεκούρασης και υποδοχής του σπιτιού σας.

Η πείρα και η εμπειρία μας καθώς και η πολυετή συνεργασία με τους πλέον καταξιωμένους κατασκευαστές του χώρου, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για εσάς και τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά.

Βρείτε περισσότερες από δέκα σειρές στρωμάτων από επώνυμους κατασκευαστές κατάλληλα για όλους τους τύπους σώματος και διαθέσιμα σε όλα τα μεγέθη.  Στρώματα από memory, latex, με ή χωρίς ελατήρια ... κατασκευασμένα ακλουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, όπως προβλήματα μέσης, αλλεργίες κλπ... Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει πως να επιλέξετε το στρώμα που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε ξεκούραστους ύπνους.

Για την κρεβατοκάμαρά σας θα βρείτε επίσης μια μεγάλη επιλογή από κρεβάτια. Σχέδια σύγχρονα, κλασικά ή μοντέρνα, ντυμένα με ύφασμα της επιλογής σας που θα δώσει μια πιο προσωπική πινελιά στο υπνοδωμάτιό σας.

Ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία από καναπέδες και σαλόνια τα οποία θα ντύσετε με επιλογή του υφάσματος που ταιριάζει στον χώρο σας, καρέκλες και τραπεζαρίες καθώς και συμπληρωματικά έπιπλα για τον χώρο αυτόν. Αναλαμβάνουμε να σας κατασκευάσουμε όλα τα έπιπλα στις διαστάσεις και στην επιλογή του υφάσματος ή του ξύλου που επιθυμείτε.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε στο τετραώροφο κατάστημα μας elementi interior που βρίσκεται επί της οδού Αλίμου 57στον Άλιμο, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε και παράλληλα να συγκρίνετε τα έπιπλα που εκτίθενται.

Το κατάστημα διαθέτει χώρος στάθμευσης.