Αλλαγές-Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, εφόσον η συσκευασία του προϊόντος έχει μείνει άθικτη, στην αρχική του κατάσταση (δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του) μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς.

Τα έξοδα μεταφοράς των επιστροφών καλύπτονται από τον πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής η εταιρεία θα επιστρέψει άμεσα την αξία του προϊόντος με τραπεζική κατάθεση στο όνομα του πελάτη που αναγράφεται στην παραγγελία (τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής δεν επιστρέφονται).

 Ειδικές παραγγελίες για καναπέδες και κρεβάτια με επιλογή υφάσματος του πελάτη, και στρώματα, ανωστρώματα, καλύμματα σε ειδικές διαστάσεις, ή έπιπλα σε χρώμα  της αρεσκείας του πελάτη δεν μπορούν να επιστραφούν ή να αλλαχτούν.

Ειδικότερα, στρώματα τα οποία έχουν παραδοθεί και ανοιχτεί/χρησιμοποιηθεί, δεν επιστρέφονται.

Επίσης ο πελάτης / αγοραστής φέρει αποκλειστικά όλη την ευθύνη για την σωστή μέτρηση των διαστάσεων των ειδών που επιθυμεί να αγοράσει από την ELEMENTI INTERIOR και σε περίπτωση λάθους δεν επιστρέφονται.

Για το λόγο αυτό ο πελάτης πρέπει να ελέγχει κατά την παραλαβή την ποιότητα του προϊόντος.


Τροποποίηση / Ακύρωση Παραγγελίας

Τροποποίηση ή Ακύρωση της παραγγελίας σας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει αποσταλεί από εμάς. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210-9966775 η στείλτε μήνυμα στο info@elementi.gr.